Restaurant

Vă invităm în restaurantele noastre pentru o experiență culinară inedită

Hotelul vă pune la dispoziție cele 2 restaurante de 40 și 140 de locuri. De asemenea, terasa noastră acoperită vă așteaptă pe timpul verii pentru a petrece momente plăcute alături de cei dragi. Organizăm mese festive, nunți și botezuri, evenimente cu stil într-o ambianță rafinată și cu meniuri variate conform dorințelor Dvs.

Vă oferim tarife atractive pentru meniurile alese și vă punem la dispoziție gratuit:

  • aranjarea și decorarea festivă a meselor și scaunelor cu huse și funde din organza
  • un apartament pentru noaptea nunții
  • parcare pentru invitații Dvs.
  • asistență din partea unui coordonator

Vă așteptăm cu drag!

01

Restaurant cu sală de 140 de locuri

Vă invităm să descoperiți un spațiu rafinat și modern, cu o capacitate de 140 de locuri, gândit pentru a aduce în prim-plan experiența culinară. Designul său contemporan, ce combină confortul cu eleganța, creează cadrul perfect pentru orice masă, fie că este vorba de un prânz de afaceri sau o cină romantică. Culorile calme și iluminatul discret, alături de mobilierul stilizat și de calitate superioară, contribuie la atmosfera relaxantă și plăcută. Amploarea sălii permite organizarea de evenimente speciale, de la întâlniri private la mese festive sau de afaceri.

02

Terasă

Terasa hotelului Criss oferă un spațiu deosebit unde clienții se pot relaxa și bucura de frumusețea verii, înconjurat de atmosfera vibrantă a orașului. Este locul ideal pentru a vă bucura de o băutură răcoritoare sau de un prânz ușor în aer liber, în compania celor dragi. Terasa noastră este un sanctuar urban ce îmbină armonios natura și confortul. Mobilierul confortabil și estetic, plantele verzi și detaliile atent selectate creează un mediu plăcut și liniștit, unde puteți uita de agitația orașului.

03

Restaurant cu sală de 40 de locuri

Vă întâmpinăm cu un spațiu modern și intim, capabil să găzduiască până la 40 de oaspeți. Sala este iluminată delicat, emană o atmosferă caldă și primitoare, potrivită pentru o experiență culinară plăcută și relaxantă. Designul interior este elegant și contemporan, punând accent pe confort și funcționalitate. Mobilierul ales cu gust adaugă o notă de sofisticare și confort. Meniul este variat și apetisant. Oferim o selecție largă de preparate, concepute pentru a satisface o gamă diversă de gusturi. Fie că preferați bucătăria tradițională sau internațională, fie că aveți restricții alimentare sau preferințe specifice, vă asigurăm că veți găsi ceva delicios pe meniul nostru.


TESTIMONIALE / MĂRTURII DIN PARTEA CLIENȚILOR

Ce spun oaspeții noștri:

Este o variantă bună de cazare, camera și baia sunt mari și curate, nimic de reproșat. Micul dejun nu e foarte diversificat, dar măcar ce se servește este bun și suficient.

Claudiu Macovschi

Polite staff, clean rooms, good and varied breakfasts, convenient location in relation to city transport stops, have a parking area. Thanks for the reception!!!

Светлана Лемишко

Convenient hotel in the outskirts with large rooms, parking and friendly, helpfull staff. The glass front has a superior noise insulation, the highway is not heard in bed.

Rainer Jehl

Many thanks to the staff of the Criss Hotel and the volunteer for their good attitude, help and kindness) they helped me call a taxi and told me the best way and when to get there.

Nice, simple and clean rooms - for free it's very good it is a big plus when you have to come for several days to solve all the issues. They feed VERY well and tasty

Kira Jiru

The best impressions from the hotel and from the staff. We are very grateful for the help, for the opportunity to rest from the hard road. Delicious breakfast, soft beds) thank you for everything!!!

Юлия Серебреник